Suport reglabil pentru telefon Ugreen - Cloud & Mobiles & More 

 

Suport reglabil pentru telefon Ugreen

    OFERTA
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    marca: UGREEN
    UGREEN

    Pret cu TVA: 35 Lei

    stoc: Stoc indisponibil

    Conditii de livrare.
    Garantie: 24 luni

    COD PRODUS: 80704
    COD EAN: 6957303887040

    Suport reglabil pentru telefon LP247 Ugreen


    Stand, suport telefon Ugreen

    Asigurați-vă că telefonul dvs. este protejat optim atunci când nu este utilizat. Pentru a-l susține, alegeți un suport solid și stabil, care se caracterizează printr-un design modern și dimensiuni compacte. Astfel, este ușor să îl împachetați într-o cutie și să-l duceți la o pungă sau rucsac - oriunde ați merge. UGREEN DESK STAND STAND PHONE HOLDER

    Țineți sigur și stabil

    Pentru realizarea suportului, producătorul a folosit un material ABS solid cu rezistență ridicată la deteriorarea mecanică. Pentru o protecție și mai bună a telefonului, el a fixat elementul cu un strat de cauciuc moale care protejează dispozitivul împotriva zgârieturilor și deplasărilor. 

    Reglare convenabilă

    Mânerul este pliabil, astfel încât să îl puteți regla liber la maximum 100 de grade. Pur și simplu reglați și alegeți unghiurile de vizualizare preferate. Suportul ține smartphone-ul sau chiar mini-tableta într-un unghi confortabil, ideal pentru vizionarea de videoclipuri, citirea, înregistrarea video, navigarea pe web, jocuri sau apeluri facetime.

    Suportul de telefon mobil UGREEN pentru birou poate fi ușor glisat în sus pentru a se bloca, astfel încât să puteți plasa iPhone-ul pe un unghi de vizualizare superior și mai confortabil. Când îl deblocați și îl glisați în jos, acest suport pentru telefon este destul de simplu de pliat și de luat pentru călătorie.

    Înălțimea suportului este, de asemenea, supusă reglării. Apăsați și glisați - este rapid și ușor să ajustați dimensiunea gadgetului la dimensiunea smartphone-ului dvs. Folosiți-l chiar și atunci când vă încărcați echipamentul.

    Ușor de conectat la un încărcător
    Cu un design de port de încărcare, această stație de andocare pentru telefon are suficient spațiu pentru trecerea cablului de încărcare. Vă poate suporta telefonul cu ușurință în timpul încărcării și puteți încărca iPhone-ul pe verticală.

    Compatibilitate largă
    Acest suport universal pentru suport pentru telefon se potrivește pentru smartphone-uri de 4,7 până la maxim 7,9 inci, mini tabletă, cititor electronic cu grosime de până la 0,47 inci (inclusiv carcasă pentru telefon). Compatibil pentru Apple iPhone 11 Pro Max, noul iPhone SE, iPhone XS XR X 8 7 6S 6 Plus 5, Samsung Galaxy Note 20 S20 Ultra S10 S10e S10 + Note 9 8 S9 S8 Plus S7 Edge S6 S5 J7 J3, LG G7 G8 V40 ThinQ V20 V30 G4 G5 G6, Google Pixel 4 3a 3 2 XL, Moto G7 G6 etc.

    Specificatii:

    • Marcă: Ugreen
    • Dimensiune: 110,3 x 84 x 26,9 mm
    • Compatibil cu: dispozitive cu o dimensiune a ecranului de 4,7 până la 7,9 inci

    Conținutul pachetului
    1 x suport telefon pentru birou UGREEN DESKTOP STAND SUPORT TELEFONIC Producător UgreenUGREEN DESKTOP STAND SUPORT TELEFONIC Cod producător LP247 80704

    Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
    Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.799-800.098; L - V 09.30-16.30;