X-Kit Laptop Stand Docking Station - Cloud & Mobiles & More 

 

X-Kit Laptop Stand Docking Station

    OFERTA
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    marca: UGREEN
    UGREEN

    stoc: In curand

    COD PRODUS: 80551

    X-Kit: Primul HUB ergonomic pliabil din lume

    X-Kit este combinația unui hub USB 5-în-1 puternic care se conectează la toate dispozitivele de care aveți nevoie pentru a spori productivitatea și un suport ergonomic ultra-ușor pentru laptop / tabletă cu patru unghiuri reglabile concepute pentru o mobilitate maximă.

    Esențialul dvs. de lucru la domiciliu

    Totul a început cu designerul nostru de produse, când a început #WFH anul acesta. Dincolo de marile oportunități, ca mulți dintre noi, el a găsit provocări în construirea unui loc de muncă sănătos și productiv acasă.

    Majoritatea laptopurilor moderne de astăzi nu sunt echipate cu suficiente porturi pentru a suporta toate dispozitivele suplimentare de care avem nevoie pentru a reproduce un „al doilea birou” complet. Frica de porturi insuficiente și o postură de muncă nesănătoasă a fost motivația sa pentru crearea esenței perfecte de lucru la domiciliu.

     

    Companion de lucru pentru sănătate „5 + 4”

    Mai mulți factori pot afecta productivitatea muncii, cum ar fi postura necorespunzătoare, mișcări excesive, forțe, puncte de presiune, sarcini statice și multe altele.

    Design ergonomic cu 4 unghiuri reglabile

    Găsiți cea mai bună postură ergonomică cu 4 unghiuri reglabile, indiferent dacă doriți să citiți, să tastați, să luați notițe, să desenați sau să utilizați tastaturi externe cu laptopuri și tablete. X-Kit oferă un confort optim fără oboseala gâtului, brațelor, încheieturilor sau ochilor.

    Pliabil și portabil Friendly Rucsac prietenos

    Deschideți și pliați într-o fracțiune de secundă; vă puteți configura spațiul de birou oricând și oriunde cu X-Kit.

    Se potrivește ușor în rucsac, în geantă sau chiar într-o servietă.

    Dezlănțuiți ecranul 4K 4K Vivid

    Bucurați-vă de un afișaj de înaltă calitate cu portul HDMI de înaltă definiție al X-Kit-ului, cu suport 3D - fără ruperea imaginii, bâlbâială sau ciudățenie, precum și sincronizare audio și afișare fină.

    Viteza de transmisie turbo

    Transferați un film de 1 GB în 5 secunde? Copiați imagini de pe un card de memorie de 32 GB în 5 minute? Cu transmisia de mare viteză de până la 5 Gbps de la cele două porturi USB-A 3.0 și 104 MB / s de la sloturile pentru carduri SD / TF, X-Kit l-a fixat.

     

    Du-te verde cu UGREEN

    De la materialele produsului până la ambalajul său, X-Kit este complet reciclabil, în conformitate cu RoHS. În plus, economisește energie reducând consumul de energie decât o lampă LED de 1W cu un port HDMI funcțional (≈333mA).

     

    Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
    Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.799-800.098; L - V 09.30-16.30;