Cablu Usb US129 USB 3.0 A Male To Female 1M UGREEN - Cloud & Mobiles & More 

 

Cablu Usb US129 USB 3.0 A Male To Female 1M UGREEN

    OFERTA
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    marca: UGREEN
    UGREEN

    Pret cu TVA: 20 Lei

    stoc: Stoc indisponibil

    Conditii de livrare.
    Garantie: 24 luni

    COD PRODUS: 10368
    COD EAN: 6957303813681

    Cablul de extensie USB 3.0 ofera o modalitate usoara si ieftina de a va extinde conexiunea USB la computer sau Mac pe 6ft, pentru utilizare cu Oculus VR, Playstation, Xbox, USB Flash Drive, hard disk, Cititor de carduri, mouse, tastatura, imprimanta, scaner, camera foto si alte periferice pentru computer USB.

    • TRANSFER DE DATE 5 GBP: Acest cablu de extensie USB accepta o viteza de transfer de date USB 3.0 de mare viteza de pana la 5 Gbps - 10 ori mai rapid decat USB 2.0 (480 Mbps), ceea ce va permite sa transferati filme sau fisiere HD in doar cateva secunde, cand dispozitivul dvs. este echipat cu USB 3.0 port. De asemenea, este compatibil si i cu USB 2.0, 1.1 si 1.0. Bucurati-va totodata si de functia Plug & Play , neffind necesara instalarea unui  driver.
    • SUPER PERFORMANTA: Cablul USB tata la USB mama prezinta conductoare de cupru nude, rezistente la coroziune, conector placat cu aur si ecranare cu folie si impletitura, care ofera protectie impotriva interferentelor din semnalele EMI / RFI, permitand astfel performante ridicate.
    • FLEXIBIL SI DURABIL: cu o impletire de sarma metalica in interior, cablu este flexibil si rezistent la tragere si tractiune. Conectorii placati cu aur pot suporta mai mult de 10.000 de ori mufa. Carcasa din PVC este anti-abraziva.
    • EXTINDERE & PROTECTIE USB: Cu acest prelungitor USB 3, nu este nevoie sa va strangeti in spatele televizorului sau al desktopului pentru a conecta USB sau alte periferice usb, puteti extinde portul USB la o locatie mai convenabila si mai usor de accesat. In plus, acest tip usb de cablu de extensie este perfect pentru protejarea prizelor USB ale dispozitivelor dvs. impotriva prizelor si deconectarii repetate.
    Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
    Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.372-788.600; L - V 09.30-16.30;