Hub multiport 5 in 1 cu conexiune Type-C UGREEN To HDMI+3*USB 3.0 A+PD UGREEN - Cloud & Mobiles & More 

 

Hub multiport 5 in 1 cu conexiune Type-C UGREEN

    OFERTA
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    marca: UGREEN
    UGREEN

    Pret cu TVA: 200 Lei

    stoc: Stoc indisponibil

    Conditii de livrare.
    Garantie: 24 luni

    COD PRODUS: 50209
    COD EAN: 6957303852093

    Hub Ugreen 5in1 Type C 3xUsb PD 3.0 Gri are un design multifunctional pentru un suport laptop sau monitor, fiind, totodata, elegant si solid.

    Specificatii:

    • 3 x port USB 3.0;(cu limitari la partea de consum de energie pentru alimentarea dispozitivelor conectate)

    • 1 x port HDMI 4K cu suport maxim al rezolutiei de 3840 x 2160;

    • 1 x port USB-C 100 w PD 3.0 / PD 2.0 fast charging port max 20V 5A.(doar pentru laptop-uri , telefoanele se vor incarca cu max 5V si 2A)

    Adaptorul UGREEN USB-C va permite sa conectati mai multe dispozitive. Are 3 porturi USB 3.0, un port HDMI pentru afisarea graficelor 4K UHD si un port USB-C pentru incarcare rapida.
    Compatibilitate larga

    Aparatul functioneaza cu cele mai multe dispozitive moderne existente pe piata.

    Plug & Play

    Nu avem nevoie de drivere suplimentare. Pur si simplu conectati un accesoriu la dispozitiv si putem incepe sa lucram imediat.
     
    Descrierea conectorilor disponibili

    3 x USB 3.0 - Este un conector USB standard cu latime de banda crescuta, care va permite sa va conectati la dispozitivele de indicare a dispozitivului (mouse, tastatura) pastrate in standardul USB. In plus, soclurile suporta tot felul de dispozitive de stocare (unitati externe, Pendrive).
    1 x HDMI - Standard video acceptat de adaptor in rezolutie 4K, oferind o imagine perfecta. In plus, UGREEN HUB ofera posibilitatea de a utiliza atat ecranul separat, cat si copia. Astfel, folosind adaptorul, putem imparti doua monitoare separate, pe care vom efectua diverse sarcini, precum si copia imaginii de la un monitor la altul.
    1 x USB-C - Pentru a asigura standardul de functionare al dispozitivelor, adaptorul UGREEN 8in1 ne ofera acces retinut la conectorul USB-C pe care il utilizam. Deci nu trebuie sa ne facem griji ca pierdem unul dintre conectorii USB-C extrem de valorosi, deoarece accesul la acesta este pastrat. Conectorul accepta transferul de date, precum si poate actiona ca un conector de incarcare.

    Indicatii si limitari in utilizare !!!

    Încărcarea rapidă USB TypeC PD este doar pentru laptopuri , dar nu și pentru telefoane. Telefoanele acceptă doar încărcarea normală. cu 5V si 2A
    NU vă recomandăm să încărcați telefonul prin portul USB 3.0, deoarece portul USB poate oferi doar curent maxim de 1,5 A și vă va încărca telefonul lent.
    NU utilizați simultan 2 hard disk-uri sau o mulțime de dispozitive consumatoare de energie prin portul USB 3.0 deoarece nu poate furniza suficientă energie.

    Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
    Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.799-800.098; L - V 09.30-16.30;